Indické automobilky zdražujú - Mozola, Patrik
Indický a čínsky automobilový priemysel. Potenciál rozvíjajúcich sa trhov. Indický zväz výrobcov automobilov a predaj nových osobných automobilov. Úspešná stratégia a schopnosť vykonávať zmeny. Objem obchodov a financovanie exportu.