Prioritou je vysoká angažovanosť zamestnancov - Homoľa, Lukáš
Priority v personálnej politike a pojem angažovanosť. Americký psychológ William Kahn a jeho práca, v ktorej popisuje angažovaného pracovníka. Poradenské spoločnosti z oblasti ľudských zdrojov a behaviorálnej ekonomiky. Angažovanosť a hospodárske výsledky firmy.