Významné posolstvo Svetového ekonomického fóra 2011 - Lysák, Ladislav
Informácie o tohtoročnom rokovaní Svetového ekonomického fóra v švajčiarskom Davose. Osobitná pozornosť venovaná problémom: zásadné riešenie nezamestnanosti a tvorba nových pracovných príležitostí, regulácia a kontrola finančného sektora. Potreba prehĺbenia kooperácie a riadenia systémov, ktoré zlyhali a môžu byť príčinou ďalších kríz.