Pre ktoré mobilné platformy vyvíjať aplikácie - Miklošík, Andrej
Turbulentné prostredie mobilných zariadení. Voľba platformy - prvý krok pred vývojom aplikácie. Uvedenie iPAD na trh - neobyčajný boom predajnosti. Google Android - najdynamickejšia platforma. Pre ktorú plaformu sa rozhodnúť.