A kultúrák válsága a mai "globális" világban? - Zágoršeková, Marta
Kríza kultúr v súčasnom globalizovanom svete. Štát (hard power) a kultúra (soft power). Národná identita. Interkultúrne vzťahy. Multikulturalizmus. Kríza klasického štátu. Transnacionálne korporácie.