Hodnotenie kvality v zdravotníctve - Štrangfeldová, Jana
Zvyšovanie kvality zdravotnej starostlivosti a výkonnosť slovenských nemocníc. Monitorovanie a vyhodnocovanie indikátorov kvality. Komparácia miery sledovania vo vybraných nemocniciach na Slovensku. Nariadenie vlády SR č. 51/2009 Z. z., a pilotné zavedenie projektu PATH.