Funkčnosť vo vyjadrovaní sa v anglickom jazyku - Bérešová, Jana
Funkčnosť vo vyjadrovaní sa v anglickom jazyku a používanie angličtiny z hľadiska jej funkčnosti. Učenie gramatiky a výrazových prostriedkov s cieľom zabezpečiť nielen správnosť, ale i fungovanie v reálnych kontextoch. Nácvik funkčných zručností a komunikačné funkcie.