Možnosti využitia elektronických testov vo vyučovaní odborných predmetov - Peterková, Viera
Možnosti využitia elektronických testov vo vyučovaní rôznych typov štúdia. Vytvorenie otázok, cvičení a zmiešaných typov úloh i testov. Automatické vyhodnocovanie výsledkov. Ukážky testových úloh vytvorených v programe Hot potatoes.