Štrukturálne závislosti národných inovačných systémov: modelovanie nelineárnej dynamiky inštitúcií pomocou neurónových sietí - Baláž, Vladimír
Modelovanie štrukturálnych závislostí inovačných systémov. Empirické skúmanie vzťahov medzi schopnosťou krajín profitovať z generovania a difúzie poznatkov na strane jednej a štruktúrou systému ich ekonomických a sociálnych inštitúcií na strane druhej.