Nové zručnosti a pracovné miesta na trhu práce v Slovenskej republike - Kvetan, Vladimír
Popis metodiky modelového prístupu, hlavný rámec na vytváranie prognóz, ako aj jeho podsystémy, modely a moduly. Prognózy pre Európu a zvyšok sveta.