Analýza vnútropodnikových e-komunikačných nástrojov v podnikoch pôsobiacich v SR - Szarková, Miroslava, 1951-
Význam vnútropodnikovej komunikácie. Výsledky analýzy e-komunikačných nástrojov používaných v malých a stredných podnikoch pôsobiacich na Slovensku. Využívanie e-komunikačných nástrojov: e-mail, intranet, chat a web.