Kultura jako faktor reprodukce a rozvoje lidského kapitálu - Heřmanová, Eva
Vymedzenie sociálnych prínosov kultúry z hľadiska budúceho rozvoja a postavenia v rámci ekonomiky. Porovnanie zamestnanosti v kultúre a jej štruktúry podľa dosiahnutého vzdelania pracovníkov vo vybraných krajinách Európy.