Ročné zúčtovanie poistného na verejné zdravotné poistenie za rok 2010 - Strýčková, Jolana
Doklad o výške príjmu a o preddavkoch na poistné za rok 2010. Oznámenie zamestnávateľa o preplatkoch a nedoplatkoch za jednotlivých zamestnancov za rok 2010. Príklady na vyplnenie jednotlivých typov tlačív.