Zmeny v zdaňovaní subjektov verejnej správy a územnej samosprávy - Sekerková, Ľubica
Novelou zákona o dani z príjmov nastali zásadné zmeny v zdaňovaní špecifických organizácií nezriadených alebo nezaložených na podnikanie, ktorými sú obce, vyššie územné celky a nimi zriadené rozpočtové organizácie. Informácia o najdôležitejších zmenách. Ilustračné príklady.