Dilemata největšího z menších k visegrádskému rozměru polské politiky - Gniazdowski, Mateusz
Vyšehradská štvorka ako dobrá značka a metafora rýchlo sa modernizujúcej strednej Európy. "Váhová odlišnosť" Poľska v regionálnom zoskupení V4. Priority Poľskej republiky prioritami Vyšehradskej štvorky. Podpora integračných snáh západného Balkánu. Perspektívy ďalšej spolupráce.