Úspešnosť predajne závisí aj od jej riešenia - Palfiová, Anna
Súčasnosť, ktorá prináša neustále zmeny v módnych trendoch, technologické novinky, ale i transformáciu samotného životného štýlu, núti maloobchodníkov, aby sa týmto skutočnostiam neustále prispôsobovali. Inovácie a zmeny tohto charakteru sú viac ako nevyhnutné. Renovácia predajní.