Osobitosti nákladov v účtovníctve štátu a samosprávy - Šabíková, Ingrid
Delenie rozpočtových organizácií podľa zriaďovateľa. Osobitosti účtovej triedy 5 - náklady. Náklady na transfery z rozpočtu obce/VÚC. Náklady z odvodu príjmov v štátnej rozpočtovej organizácii.