Proces certifikace výdajů programu solidarita a řízení migračních toků - Jedličková, Vladislava
Program Solidarita a riadenie migračných tokov pre programovacie obdobie 2007-2013. Znázornenie pozícií orgánov v riadení programu Solidarita a riadenie migračných tokov. Európsky utečenecký fond. Európsky fond pre integráciu štátnych príslušníkov tretích krajín. Európsky návratový fond.