Podnikateľom ponúkame produkty šité na mieru OTP Banka má bohatú ponuku produktov aj pre poľnohospodárov - Ješko, Vladimír
Rozhovor s Ing. Zitou Zemkovou, generálnou riaditeľkou OTP Banky Slovensko. Bankové produkty pre podnikateľov a projekty z EÚ fondov. Farmársky program pre poľnohospodárov. Investičné projekty a úverové produkty.