Nadácia pomáha už osem rokov - Nagyová, Valéria
Coop Jednota Slovensko a aktivity Nadácie Jednota Coop. Obchodné činnosti spoločnosti a poskytovanie pomoci tým, ktorí to potrebujú. Zdravotníctvo, humanitárna pomoc, školstvo a šport. Rozdelenie finančných prostriedkov Nadácie Coop Jednota v roku 2010.