Bezpečnosť musí byť súčasťou podnikových systémov ochrana informačných aktív nie je len záležitosťou špecialistov - Vachuda, Jan
Problematika zabezpečenia IT systémov v podnikoch. Ochrana informačných aktív a implementačné projekty bezpečnostných pravidiel. Nástroje technických opatrení IT systémov. Analýza a odstránenie rizík.