Regionálny turistický satelitný účet vo vybraných krajinách - Čechovičová, Adriána
Turistický satelitný účet ako novodobý štatistický nástroj kompletného zobrazenia vplyvu cestovného ruchu na ekonomiku krajiny. Komparatívna analýza metodiky a praxe Regionálneho turistického satelitného účtu (RTSA) vo vybraných krajinách. Odporúčania pre Slovenskú republiku.