Model ekonomickej bázy ako nástroj na skúmanie ekonomických prínosov cestovného ruchu v regióne - Vačková, Andrea
Modely ekonomickej bázy ako možného nástroja na skúmanie ekonomických prínosov cestovného ruchu v regióne. Metódy prieskumu a technická analýza ekonomickej bázy. Aplikácia modelu v podmienkach Slovenska.