Báza technických štandardov výroby, technológie a kvality hutníckeho podniku - Bartko, Pavol
Definovanie bázy technických štandardov a prístup k dátam. Hlavné entity bázy technických štandardov. Správa bázy technických štandardov a úloha IT/ICT.