Financovanie bývania má viacero možných riešení trh s úvermi má nové pravidlá, netýkajú sa však všetkých ponúk - Škriniar, Pavel, 1979-
Novela zákona o bankách a úprava parametrov hypotekárnych úverov. Rozdiel medzi úverom na bývanie a hypotekárnym úverom. Správne nastavenie úveru ako prevencia pred nesplácaním. Úveroví klienti a vernosť bankovej značke.