Generational accounting in european health care systems - Prušvic, David
Skúmanie európskeho systému zdravotnej starostlivosti z hľadiska medzigeneračnej solidarity pomocou metódy generačného účtovania. Rastúca záťaž v systéme zdravotnej starostlivosti vo vybraných európskych krajinách na verejné financie. Dôsledky starnutia populácie na financovanie zdravotnej starostlivosti.