Ako investori vyhľadávajú a analyzujú informácie experiment, ktorý ukázal, ako investujeme - Baláž, Vladimír
Stratégia investovania a posudzovanie rozhodovania na základe rôznych kritérií. Vyhľadávanie informácií o investíciách a možnosti voľby ponúkané klientom. Preferované stratégie. "Take the best and ignore the rest" (TTB). Výkyvy finančného trhu.