Poskytovanie cezhraničnej zdravotnej starostlivosti - Dolobáč, Marcel
Základná analýza primárneho a sekundárneho práva Európskej únie upravujúceho poskytovanie cezhraničnej zdravotnej starostlivosti, s akcentom na ustálení judikatúru Súdneho dvora a postup praktického uplatňovania poskytovania zdravotnej starostlivosti v inom členskom štáte únie.