Manipulované škodové udalosti vysoká spoločenská tolerancia k poisťovacím podvodom - Rábek, Vlastimil
Poisťovací podvod a jeho všeobecná charakteristika. Princípy, ktorými sa poisťovací podvod spravidla vyznačuje. Technická a právna plauzabilita. Druhy manipulovania škodových prípadov. Vnímanie poistných podvodov spoločnosťou.