Japonsko pohne energetikou - Slovák, Kristian
Havária v japonskej elektrárni má globálny vplyv na ceny komodít. Krátkodobú prudkú volatilitu môže vystriedať ich dlhodobý nárast. Závisieť to bude predovšetkým od postoja k jadrovej energetike. Jadrová energetika a svet. Podiel jadra na výrobe elektriny v jednotlivých krajinách. Budúcnosť jadrovej energetiky je aj vo vývoji nových typov reaktorov.