Prelomový rok 2011 - Prega, Róbert
Pohľad na oživenie slovenskej ekonomiky . Vývoj priemyselnej produkcie a zamestnanosti v priemysle. Porovnanie vývoja spotrebiteľskej inflácie na Slovensku a v eurozóne.