Ako nakupovať s klávesnicou - Mravčák, Alexander
Prekvapivý výsledok prieskumu uverejneného na portáli eTrend. Porovnanie kamenného a elektronického obchodu. Čo je potrebné mať na zreteli pri nakupovaní cez internet. Nakupovanie prostredníctvom aukcií. Webové stránky, ktoré porovnávajú výhodnosť cien: Najnakup.sk, Superdeal.sk, Heureka. sk.