Využívanie vybraných metód kontrolingu v slovenských a amerických podnikoch chemického a farmaceutického priemyslu - Kulčár, Ladislav
Vznik kontrollingu a jeho prienik a rozmach u nás. Metódy analyzovania v kontrollingu. Využívanie jednotlivých analýz v podnikoch na Slovensku a v Colorade. Porovnanie zhody využitia jednotlivých analýz na Slovensku a v USA.