Komparácia informačného obsahu národných informačných systémov cestovného ruchu Slovenskej republiky a vybraných krajín Európskej únie - Kollár, Igor
Porovnanie NISCR Slovenskej republiky a vybraných krajín EÚ - Česká republika, Poľsko, Maďarsko, Dánsko, Veľká Británia. Subjektom skúmania je informačný obsah porovnávaných portálov. Porovnanie jednotlivých NISCR je zamerané na hodnotenie ich informačného obsahu a funkcionality z pohľadu návštevníka.