Oceňovanie vzájomných súvislostí informačných stránok v e-learningovej sieti a v iných elektronických edukačných a testovacích systémoch - Turňa, Ľubomír
Analýza spôsobu používaného oceňovania informačných stránok pôvodne rozpracovaného a používaného s cieľom zabezpečenia efektívnej činnosti webového vyhľadávača Google. Možnosť využívania podobných metód a modelov s cieľom oceňovania rôznych procesov a vlastností v spoločenskom prostredí, konkrétne v pedagogickom procese. Potreba uvedomenia si nutnosti vzájomnej previazanosti obsahu poskytovaných informácií v edukačnom procese.