Zmeny financovania regionálneho školstva v roku 2011 legislatívne zmeny v nariadeniach vlády - Sládečková, Jana
Nariadenie vlády SR č. 517/2010 Z.z. zo dňa 15. decembra 2010, ktorým sa mení a dopĺňa nariadenie vlády SR č. 630/2008 Z. z., ktorým sa ustanovujú podrobnosti rozpisu finančných prostriedkov zo štátneho rozpočtu pre školy a školské zariadenia.