E-learning ako pomôcka pre študentov vyžadujúcich špeciálny prístup - Čerňanská, Mária
Úvod do problematiky študentov vyžadujúcich špeciálny prístup. Prostriedky e-learningu využívané pri vyučovaní. Špeciálny prístup k hendikepovaným študentom a prostriedky e-learningu.