Proces stanovovania kľúčových indikátorov výkonnosti v organizáciách - Gavurová, Beáta, 1972-
Stanovenie vhodných ukazovateľov na meranie výkonnosti v podniku, a to predovšetkým objasnením ich podstaty, spôsobov stanovovania a možnosťami využitia v podnikovom riadení. Autorka sa zameriava predovšetkým na systém Balanced Scorecard (BSC).