Ako viesť hodnotiace pohovory - Horáková, Dana
Dostatočná pozornosť a vážnosť hodnotiacich rozhovorov. Príprava rozhovoru a jasných argumentov. Riešenie pracovných činností a prínos pre hospodárenie firmy. Hodnotiace kritériá a hodnotenie pozícií.