Ocenenie majetku a záväzkov spoločností zrušujúcich sa bez likvidácie - Fabian, Peter
Zreálnenie ocenenia majetku a záväzkov spoločnosti. Pojem reálna hodnota. Trhová cena. Kvalifikovaný odhad. Ocenenie majetku a záväzkov a vysporiadanie zmeny hodnoty. Precenenie majetku a záväzkov pri zlúčení, splynutí a rozdelení. Zostatok oceňovacích rozdielov.