Čo dá do pohybu váš web? skúste to s blogovaním - Škutková, Jana
Spustenie e-biznisu a zabezpečenie počtu čitateľov. Blogy alebo web stránky. Sofistikovanejšie metódy vyhľadávania. Blogger od Google prípadne Word Press. Softvér, ktorý zautomatizuje prácu. Užitočné a inšpiratívne stránky. Interaktivita a odozva názorov používateľov.