Tehotná zamestnankyňa a niektoré osobitné pracovno-právne vzťahy - Puškáčová, Zora
Tehotná zamestnankyňa a pracovné podmienky. Tehotná zamestnankyňa a pracovný čas. Tehotná zamestnankyňa a návšteva u lekára. Skončenie pracovného pomeru s tehotnou zamestnankyňou.