Ekonomický rozvoj ČĽR a jeho perspektívy v budúcnosti - Buzinkai, Matej
Rast ekonomiky ČĽR od reforiem Teng Siao-pchinga. Súčasný vzostup ČĽR ako aktéra medzinárodných hospodárskych vzťahov. Sociálno-ekonomické dopady ekonomického rastu ČĽR na základe vybraných indexov. Perspektívy rastu čínskej ekonomiky.