Co dělat v tváří v tvář globálním nerovnováhám? - Procházka, Petr
Šieste medzinárodné sympózium organizované Banque de France pod názvom "Reguláciou tvárou v tvár globálnym nerovnováham". Krajiny G20 a identifikácia problémov. Makroekonomický dohľad a koordinácia hospodárskej politiky. Úlohy MMF a centrálnych bánk.