Komunikácia a kultúrny kontext - Delgadová, Elena
Dôležitosť vplyvu kultúrneho kontextu a jeho zložiek na komunikáciu, ako aj rešpektovania interkultúrnych rozdielov, aby sa predišlo oslabenej, prípadne celkom neefektívnej komunikácii.