Franšíza ano či ne? - Čempelová, Zuzana
Franšízing ako cesta k samostatnému podnikaniu, alebo ako možnosť rozšíriť podnikanie. Franšízing - sloboda s pravidlami. Čo si treba uvedomiť pred vstupom do franšízingovej siete. Výber franšízora. Výhody franšízanta. Nevýhody franšízanta. Výhody franšízingu pre franšízora. Nevýhody franšízingu pre franšízora.