Flexibilita v českých firmách - Formánková, Lenka
Flexibilná pracovná doba z pohľadu rovnosti mužov a žien. Prečo sa flexibilný pracovný režim využíva v malej miere. Mýty spojené s flexibilnou prácou. Ako zaistiť pozitívny dopad flexibilnej práce.