Work-life balance v Německu - Krummackerová, Pavla
Využitie alternatívnych pracovných úväzkov v Nemecku. Zosúladenie práce a osobného života. Rozdelenie práce medzi dvoch zamestnancov. Práca z domu. Prínosy alternatívneho (flexibilného) zamestnávania. Nevýhody flexibilného zamestnávania. Situácia v Českej republike.