Česko jako firma "Inovace" - Chaľ, Ján
Česko v súčasnosti ako firma s názvom "Výroba". Od výroby k inováciám. Inovácie ako kľúčový proces. Najcennejší domáci kapitál - kreatívni ľudia. Inovácie ako mentálne perpetuum mobile. Inovácie a dôležitosť zmeny manažérskej kultúry. Zlyhanie inovácií na ich realizácii. Intelektuálny kapitál. Nový prístup k inovatívnemu podnikaniu. Dôležitosť silných domácich inovatívnych firiem.