Personální controlling a řízení personálních procesů - Reissová, Alice
Personálny kontroling ako jeden z účinných nástrojov riadenia personálnych procesov v podniku. Systém a predpoklady ukazovateľov pre aplikáciu personálneho kontrolingu. Riadenie a vyhodnotenie procesu hodnotenia zamestnancov.